Закон і Бізнес


С Днем Независимости Украины! — поздравления


Нажмите на изображение, чтобы подписаться на телеграмм-канал «ЗиБ» и узнать больше о новостях судебной системы.

24.08.2022 09:36
18191

Хотя сегодня впервые День Независимости стал рабочим днем, это не умаляет значение этого праздника для каждого из нас. Поздравили коллег и всех украинцев и руководители судебных органов. К ним присоединяется редакция «ЗиБ».


Рада суддів України

Шановні колеги!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

31 річницю Незалежності України ми відзначаємо в умовах війни й героїчного спротиву українського народу російським загарбникам. І ми горді того, що наша держава та наш народ зуміли відстояти як демократичні цінності, так і непереборне прагнення свободи.

Вже зараз ми вистояли. Ми не дозволили ворогу зруйнувати основи нашої державності, бо всі три гілки влади працювали як єдине ціле, організовуючи й забезпечуючи функціонування держави як суб'єкта міжнародного права.

Я вдячний всім представникам судової влади – від судового розпорядника до голови суду за те, що в найтрагічніший момент нашої історії ви забезпечили діяльність судів і доступ громадян до правосуддя.

Наша незалежність і державність надійно захищені Збройними Силами України, правниками, які захист прав і свобод громадянина визнають як невід'ємну складову існування нації, свідомими громадянами, які кожен на своєму місці наближають нашу перемогу над ворогом.

Тож будьмо сильні, єдині, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, захищаймо Незалежність та Справедливість, вірмо ЗСУ й в Україну!

Слава Україні! Слава Героям!

З повагою

Голова                    Богдан Моніч

Верховний Суд

Сильні та віддані, працьовиті та натхненні, вільні та незалежні... Такі різні і водночас такі однакові.

У цей День Незалежності – з мечем у руці, але з любов’ю у серці! Заради нашої перемоги, процвітання та щасливого життя у єдиній вільній Україні! Наша сила в сміливості, єдності, гідності! Дякуємо кожному! Вічна шана і пам’ять загиблим!

З Днем Незалежності України, друзі!

Державна судова адміністрація України

Шановні колеги, працівники територіальних управлінь, апарату судів!

Від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення 31 річниці Незалежності України!

Ворог докладав максимум зусиль, щоб нас знищити і залякати, позбавити нас державності та Держави, але йому це не вдалося і не вдасться.

Бо ми сильні у своїй єдності, у своєму прагненні жити в незалежній і демократичній державі.

Ми сильні у бажанні захистити право людей на життя і на майбутнє наших дітей – і так буде!

Зі святом вас! Слава Україні!

З повагою

Голова               Олексій Сальніков

Вища рада правосуддя

Сьогодні ми відзначаємо наше державне свято – День незалежності України. Найсміливішої в світі країни, яка затулила собою Європу від рашизму.

Ми пишаємося своєю унікальною Батьківщиною, найвищою цінністю для якої є свобода. Тисячі наших співвітчизників вважають за честь самовіддано служити Україні, не шкодуючи власного життя. Кожен з нас, відчуваючи відповідальність за майбутнє, допомагає боронити незалежність. Ми довели, що ніколи не підемо у принизливе підданство, не погодимось стати колонією. 

Україна гідна найкращої долі, українці спроможні бути першими у всьому. У нас монолітна, надзвичайно талановита, звеличена героїзмом сучасників та подвигами предків нація. Разом ми здатні сягнути найвищих вершин. Віримо в Україну, захищаємо рідну землю та свою свободу, працюємо спільно задля нашої перемоги.

Зі святом, з Днем незалежності України!

Національна школа суддів України

Шановні колеги! 

Від себе особисто та від імені колективу

Національної школи суддів України щиро вітаю

Вас із визначним святом – Днем Незалежності України!

День проголошення незалежності –

день народження нашої країни,

час відліку національної державності.

Цей знаменний день став поворотною віхою в історії

Української держави та могутнім стимулом для плідної, натхненної праці та успіхів

в ім’я кращого майбутнього України!

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність. Наша країна пройшла чимало випробувань, політичних та економічних змін, відчувала злети та падіння. Однак, ніякі негаразди не роз’єднали українців,

не похитнули віру та не зламали дух.

У день свята дякую усім, хто докладає зусилля, працює на розвиток держави, славить її. А особлива подяка воїнам, які сьогодні боронять і захищають наші кордони.

Щиро бажаю Вам любити свою країну, шанувати нашу історію, міцного здоров’я, упевненості в завтрашньому дні, миру й добробуту в нашому спільному домі!

З повагою

Ректор      Микола Оніщук

Вища кваліфікаційна комісія суддів

Шановні колеги!

День Незалежності України — головне державне свято цьогоріч не схоже на усі в попередні роки. В Україні триває війна, весь народ згуртувався в єдиному пориві – захистити свою незалежність та свободу, перемогти ворога. Найкращі сини і доньки дають гідну відсіч загарбникам, щодня демонструють велич українського народу, його легендарного воїнства.

Питання незалежності держави, її цілісності та свободи народу – на вістрі історичного моменту. І це випробування загартувало нас і зробило ще сильнішими.     

Бажаємо миру і злагоди у ваших родинах, міцного здоров’я, гармонії і добробуту. Нехай небо над Україною завжди буде ясним! Віримо в Збройні Сили України та нашу Перемогу!

Зі святом вас, з Днем Незалежності України!