Закон і Бізнес


Які аеропорти оцінили як найкращі у світі — номінації


Міжнародний аеропорт Рим-Фьюмічіно імені Леонардо да Вінчі є найбільшим в Італії.

23.03.2024 13:54
920

Міжнародна рада аеропортів ACI World назвала лауреатів щорічної премії ASQ Awards, яка вручається найкращим аеропортам світу.


Абсолютним лідером за кількістю нагород в Європі став Міжнародний аеропорт Фьюмічіно (Рим, Італія), повідомляє «Закон і Бізнес».

Він визнаний найкращим серед аеропортів із пропускною спроможністю понад 40 млн пасажирів на рік, а також отримав нагороди в номінаціях «Аеропорт із найвідданішим своїй справі персоналом», «Аеропорт, яким зручно переміщатися», «Аеропорт з найкомфортнішим очікуванням» та «Найчистіший аеропорт».

На другому місці — Талліннський аеропорт (Естонія). Його відзначили у категорії аеропортів з пропускною спроможністю від 2 до 5 млн пасажирів на рік, а також дали нагороди в номінаціях «Аеропорт, яким зручно переміщатися», «Аеропорт з найкомфортнішим очікуванням» та «Найчистіший аеропорт».

Чимало нагород отримав й аеропорт Ієрро на Канарських островах (Вальверді, Іспанія). Його визнали найкращим серед аеропортів з пропускною спроможністю менше 2 млн пасажирів на рік, а також присудили призи в номінаціях «Аеропорт із найвідданішим своїй справі персоналом», «Аеропорт, яким зручно переміщатися» та «Аеропорт з найкомфортнішим очікуванням».

Закон і Бізнес