Закон і Бізнес


У відрядження до Львова кличуть трьох суддів — ВККС


Натисніть на зображення, аби підписатися на телеграм-канал «ЗіБ» та знати більше про новини судової системи.

16.04.2024 10:18
1225

Якщо більшість судів в Україні перевантажені через брак суддівських кадрів, то в райсудах Львова зі штатним наповнення ситуація краща. Але і тут судді не можуть самотужки впоратися із навалою справ і матеріалів.


Тож Вища кваліфікаційна комісія суддів оголосила про наявність трьох вакансій для відрядження суддів до Личаківського районного суду м.Львова, інформує «Закон і Бізнес».

Бажаючі тимчасово попрацювати у Львові мають направити до ВККС до 22 квітня 2024 року згоду на відрядження встановленої форми. До неї додати:

довідку встановленої форми;

інші документи, які, на думку судді, може бути враховано при ухваленні рішення (за наявності).

Документи можна подати особисто або надіслати поштою (у тому числі електронною).

Скановані зображення паперових документів, направлених поштою, не пізніше наступного дня необхідно надіслати на електронну адресу зі сканованим зображенням документа, що підтверджує відповідне надсилання.

Згода на відрядження та інші матеріали у вигляді електронного документу мають бути підписані кваліфікованим електронним підписом.

З Порядком відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення) можна ознайомитись за цим посиланням.

Розгляд питання про відрядження до цього суду відбудеться 08.05.2024 у приміщенні ВККС. Як повідомляв «ЗіБ», цього дня розглядатимуться питання про тимчасове переведення ще до 4 судів.

Закон і Бізнес