Закон і Бізнес


СБУ затримала Голову АПУ Дениса Бугая


21.03.2014 15:17
15844

Співробітники Служби безпеки України протягом 20-21 березня затримали директора компанії «Газ України – 2020» громадянина України А.Кашкіна та голову наглядової ради ПАТ «Брокбізнесбанк» Д.Бугая.


Інформація про це розміщена на офіційному сайті СБУ.

Нагадаємо, у вересні 2013 року головою спостережної ради АТ «Брокбізнесбанк» обраний голова Асоціації правників України Денис Бугай.

Як повідомляється, Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою України встановила та затримала учасників злочинного угрупування, яке розкрадало бюджетні кошти й завдало значних збитків багатьом галузям національної економіки України.

Як повідомляє СБУ, обидва затримані громадяни є ключовими учасниками злочинного угрупування Сергія Курченка та підозрюються у безпосередній причетності до масштабних розкрадань державного бюджету України.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна) та ч.3 ст.255 (створення злочинної організації), спільною оперативно-слідчою групою СБУ та Генеральної прокуратури України проведено обшуки й вилучено документацію, що підтверджує причетність  затриманих до протиправних фінансових схем.

Закон і Бізнес