Закон і Бізнес


Що обіцяє кандидат у голови АМКУ?


13.06.2014 10:55
3196

АМКУ очікує встановлення прозорих процедур розгляду справ та надання дозволів АМКУ, здійснення об'єктивної оцінки ринків і встановлення чітких, справедливих та прозорих правил на ринку для бізнесу, введення спеціальних правил для ринків з особливими структурами та інші інновації.


Такими планами на майбутню посаду поділилася Антоніна Ягольник, партнер AstapovLawyers, член АПУ і фахівець в галузі антимонопольного права, під час зустрічі з юристами, повідомляє "ЗіБ" з посиланням на прес-службу АПУ.

Зазначимо, кандидатуру А.Ягольник, яка раніше була запропонована Кабміном, підтримала Асоціація правників України.

У зв'язку з цим президент АПУ Денис Бугай зазначив: «Заняття професійними адвокатами важливих посад в органах державної влади, безперечно, вітається юридичною спільнотою. Протягом останніх кількох місяців уже відбулося кілька важливих для юридичної спільноти призначень - адвокати Олексій Резніков і Павло Гречківський зайняли місце членів Вищої ради юстиції, адвокат Віталій Каско став заступником Генерального прокурора України, адвокат Сергій Козьяков візьме участь у конкурсі на заміщення посади члена ВККС України, адвокат Агія Ахудова стала першим заступником голови Державної виконавчої служби».